Recensies

Meer dan duizenden tevreden klanten in Nederland en België

Meer informatie?

Contacteer ons 

bel: +31 642118148

Zojuist de speldjes ontvangen. Vakwerk en mooi gedaan, ik ben er heel erg blij mee. Bedankt voor alle moeite!!”

H. Rausch

Ze zijn binnen en zien er geweldig uit! Het mooi is ook dat je ze op een colbert kan strijken. Top job!”

van Donselaar

De badges zijn perfect en zeer mooi, ik zal je aanbevelen bij mijn vrienden voor de goede service en levering van goed materiaal Nogmaals excuses voor de vertraagde betaling van mijn kant.”

...

Langs deze weg wil ik u laten weten dat de factuur bij onze administratie ligt ter betaling. Tevens wil ik u bedanken voor de badges die u heeft vervaardigd. Ze zijn prachtig geworden en we zijn er heel erg tevreden mee. Zowel de kleuren en de wijze van verzending waren prima in orde. Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop wij samen zaken hebben kunnen doen. Bij gelegenheid zal ik uw bedrijf zeker aanbevelen bij collega's en vrienden!”

...

De badges zijn perfect en zeer mooi, ik zal je aanbevelen bij mijn vrienden voor de goede service en levering van goed materiaal Nogmaals excuses voor de vertraagde betaling van mijn kant.”

...

Ze (geborduurde badges) zijn binnen, echt geweldig ! Mooi gedaan.”

...

Ik ben zeer tevreden over het resultaat . Als ik in de toekomst weer eens iets gedrukt of geborduurd moet hebben dan weet ik het adres . Hartelijk dank voor de goede service .”

...

De badges zijn aangekomen en de factuur is zo juist betaald. We zijn heel blij met de badges - ze zien er goed en stevig uit. Daarom wil ik graag weten of het mogelijk is om nog.. .”

...

Heb alles vanmiddag in goede orde ( geborduurde badges) ontvangen en het ziet er echt zeer mooi uit. Dankjewel voor de snelle levering en het perfecte werk :-) Zal bijgevoegde factuur morgen overmaken .”

...

De badges zien er super uit, complimenten! Ik zal de factuur binnenkort betalen!.”

...

Ik heb de badges ontvangen en ben uiterst tevreden over de kwaliteit en u klantvriendelijkheid. Uni-caps is een aanrader. Ik kijk uit naar de volgende bestelling.”

...

Dit ziet er ongelooflijk fantastisch uit. Produceer maar, zou ik zeggen!! ik schrijf je direct het afgesproken bedrag over.”

...

zie er weer super uit! Hoe zat het ook alweer met de betaling.”

...

De badges zijn vandaag toegekomen. Ze zijn gewoon SUBLIEM !!! Hier stuur ik u als informatie,een kopie van bewijs betaling Rest bedrag. Bedankt voor de super samenwerking en ik zal zeker reclame maken voor uw bedrijf!”

...

Ik wilde je graag nog bedanken voor de goede regeling van de badges. Ze zitten op de overhemden en de jongens van de joekskapel zijn er blij mee...”

...

Ik heb vandaag de badges goed ontvangen. Jullie zijn een geweldig goede firma, op zeer korte tijd een mooi afgewerkt produkt op tijd geleverd en dit voor een concurrentiële prijs. Bedankt. Ik heb de factuur doorgestuurd naar de penningmeester voor de betaling.”

...

De batches Vrijdag ontvangen !!!! Prachtig resultaat ! Saldo zal vandaag of morgen betaald worden ! Nogmaals bedankt .”

...

Vanmiddag de badges ontvangen! Ze zijn super geworden. Bedankt! Misschien volgend jaar weer! Ik heb zojuist het bedrag overgemaakt naar jullie bankrekening. Bedankt nogmaals!.”

...

Zojuist ben ik teruggekomen van vakantie en zag de prachtige geborduurde embleems bij de post. Ik heb de betaling meteen overgemaakt. Hartelijk dank..”

...

Afgelopen weekend heb ik de (gebroduurde) badges ontvangen, bedankt! Ze zien er perfect uit! Het restant bedrag is zojuist overgemaakt. Al vat de beste wensen voor 2014. Met vriendelijke groet,”

...

Ik heb de badges ontvangen, ontzettend mooi. Wij zijn er blij mee! Bijgevoegd in deze mail vindt u het ingevulde formulier van defensie. Na ontvangst van de papieren zal defensie binnen 3 werkdagen het verschuldigde bedrag betalen. Bedankt voor de prettige samenwerking!”

...

de badges zijn vandaag aangekomen en ze zijn gewoonweg prachtig. Bij deze wil ik U dan ook graag bedanken voor de correcte service en het geleverde werk.”

...

Gister de bestelling ( gebroduurde badges) binnen gekregen , en in een woord ,Geweldig !! Super ,ze zien er nog mooier uit dan ik op de eerste foto verwacht had, Goede snelle en persoonlijke service, top. Tot de volgende bestelling.”

...

de badges zijn aangekomen en zijn super mooi. Top. Bedankt .”

...